BMW Élményvezetés

Mit érdemes rólunk tudni?

  • Küldetésünk

A bmwelmeny.hu-t azért hoztuk létre (Egon és Zsolti), hogy ne csak kipróbálj egy autót, hanem egy életre szóló élménnyel gazdagodj. Ezt úgy valósítjuk meg, hogy közúton bárki számára elérhetővé tesszük a BMW i8 élményvezetését, kaució nélkül.

  • Miért pont az élményvezetésbe fogtatok bele?

Még 2015-ben eldöntöttük, hogy vásárolunk egy Tesla Model S-t, de akkor még nem gondolkoztunk azon, hogy üzleti modellt építsünk rá. Az ötlet Egon fejéből pattant ki egy beszélgetés közben 2016 nyarán, aztán elindult a lavina. Először mi is kipróbáltuk a Teslát és szerelem lett első látásra! Októberben eldöntöttük, hogy veszünk egyet és 2017-ben elindítjuk a Tesla élményvezetés projektet.

A “poén” vállalkozás komolyra fordult és ma már 3 Teslával, 3 instruktorral és 4 irodai munkatárssal dolgozunk azon, hogy felejthetetlen élményt szerezzünk az embereknek.

  • Ezt értem, de honnan jött az élményvezetés ötlete?

Egon korábban nem volt BMW fan, de a BMW i8 annyira megfogta az egyedi kinézetével, az innovatív technológiájával és a vezetési élményével, hogy úgy döntött, a Teslához hasonlóan ezt is át kell élnie másnak is, így kibővítettük a flottát egy ilyen “Batmobillal”.

Szeretnél egy felejthetetlen BMW élményben részesülni?

Akkor kattints a lenti gombra!

Csapatunk

Bálega Egon

Bálega Egon

Ügyvezető

Gugg Zsolt

Gugg Zsolt

Ügyvezető

Posta Tamás

Posta Tamás

Marketing

Hamzó Anita

Hamzó Anita

Pénzügy

Szőke Judit

Kommunikáció, kapcsolattartás

Széles Fruzsina

Széles Fruzsina

Adminisztráció, kapcsolattartás

A bmwelmeny.hu a teslaelmeny.hu kistestvéreként született meg. Mindkét weboldalt a mérnöki tevékenységet folytató Etalon Tools kft működteti.

Adószám 25100750209
Aktuális cégjegyzékszám 09 09 026604